Eigendom te koop in Moraira, Costa Blanca

Moraira
Beb. oppervlakte 409.00  m² Perceel 2400.00  m² 3 + 2 Slaapkamers 2 + 1 Badkamers
Beschrijving van de woning

Geweldig pand te koop, dit pand heeft een groot perceel van meer dan 2400m2 waar we een gebouw van ongeveer 400m2 vinden, deze constructie is met veel enthousiasme gemaakt door de eigenaren, die op dit moment bezig zijn met de restauratie.
Het pand heeft een restaurant op de begane grond van het gebouw met een capaciteit voor ongeveer 50 personen, met een moderne keuken open voor het publiek, twee badkamers en een grote berging, als we naar buiten gaan vinden we een groot terras ingericht met grote charme.
Op de bovenverdieping hebben we een appartement met een groot terras om te genieten van de fantastische temperatuur van de omgeving. Het ruime appartement is net binnengekomen in een grote woonkamer met een open keuken met aparte bijkeuken, rechts van de ingang hebben we een gang die leidt naar de drie slaapkamers en twee badkamers die het pand heeft.
Naast deze woning vinden we een groot grenenhouten perceel en een klein rustiek huisje waar we een terras, een kleine woonkamer, keuken, een badkamer en twee slaapkamers hebben, waar u kunt genieten van de lange dagen van de vakantie in de schaduw van de pijnbomen. 

 

* Ofertas y precios sujetos a disponibilidad y última decisión del propietario. Los datos descriptivos ofrecidos en la web son puramente orientativos y sin carácter contractual. Cualquier solicitud de reserva / compra de una propiedad se atendrá a los datos que figuren finalmente en el Registro de la Propiedad.

* Offers and prices are subject to availability and the final decision of the owner. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual. Any request for reservation / purchase of a property will be based on the data that finally appears in the Land Registry.
imagen
Algemene informatie
Type:
Commercieel
Plaats:
Moraira
Uitzicht:
Open
Perceel:
2.400 m²
Bebouwing:
409 m²
Slaapkamers:
3 + 2
Badkamers:
2 + 1
Woonkamers:
1
Eetkamers:
1
Keukens:
Open
Uitrusting
Kenmerken
Open terras:
Overdekt terras:
Parkeerplaats:
Bergruimte:
Barbecue:
Oriëntatie:
N/E
Terrein:
Flat
Verdiepingen:
2
Gebouw:
Goede Staat
Gastenverblijf
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Woonkamers:
1
Keukens:
1
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...
Energie beoordelingsschaal Consumption kW/h m2/year Emissies kg CO2/m2 jaar
A
0
B
0
C
0
D
0
E
0
F
0
G
0
In proces
Het weer in Moraira
Similar Properties
150.000€
Onderhandelbaar

+

Commercieel
Moraira
Ref. BP2347 3 1

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie