Verkoop. Appartement in Altea

altea, Centro
Beb. oppervlakte 282.00  m² Perceel 0.00  m² 3 Slaapkamers 2 Badkamers
Beschrijving van de woning

IN PRIJS VERLAAGD - Zeer groot en zonnig appartement in het prachtige resort Altea Hills met 24/7 beveiliging. Op enkele autominuten van het centrum van Altea met vele diensten en voorzieningen. Het appartement beschikt over een privézwembad en een terras van 120m2. Gedurende de dag is er zowel zon als schaduw te vinden om volop te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca!
Naast het zwembad is er ook nog een kleine tuin.
Dit prachtige appartement is in perfecte staat van onderhoud en ideaal om het hele jaar door te bewonen! Het is voorzien van vloerverwarming, elektrische zonwering,electrische rolluiken, centrale airconditioning en een ruime keuken met bijkeuken. Oorspronkelijk ontworpen als 3-slaapkamer appartement en door de huidige eigenaars als 2 slaapkamer appartement ingedeeld. De indeling is aangenaam en doet niet onder voor de ruimte van een vrijstaande woning.

2 slaapkamers (van origine 3), 2 badkamers + gasten toilet.
2 parkeerplaatsen en 2 opslagruimtes.

Bent u geïnteresseerd in dit object?

* Ofertas y precios sujetos a disponibilidad y última decisión del propietario. Los datos descriptivos ofrecidos en la web son puramente orientativos y sin carácter contractual. Cualquier solicitud de reserva / compra de una propiedad se atendrá a los datos que figuren finalmente en el Registro de la Propiedad.

* Offers and prices are subject to availability and the final decision of the owner. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual. Any request for reservation / purchase of a property will be based on the data that finally appears in the Land Registry.
imagen
Algemene informatie
Type:
Appartement
Plaats:
altea
Gebied:
Centro
Bebouwing:
282 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...
Het weer in Moraira
Similar Properties
499.000€

+

Appartement
altea - Centro
Ref. AP2252Y 3 2
325.000€

+

Appartement
altea - Centro
Ref. AP2239Y 3 2
1.700.000€

+

Appartement
altea - Centro
Ref. AP0953Y 3 3
267.500€

+

Appartement
altea - Centro
Ref. AP2064Y 3 2

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie