Verkoop. Townhouse in Altea

altea, Centro
Beb. oppervlakte 0.00  m² Perceel 0.00  m² 3 Slaapkamers 2 Badkamers
Beschrijving van de woning

Dit grote herenhuis ligt in het centrum van Altea aan de Costa Blanca, in het hart van de oude stad met uitzicht over de Middellandse Zee. Het huis is grenst aan 2 straten waardoor de hoofdingang ons naar de 3e verdieping van het huis leidt. Op deze verdieping vinden we een open keuken grenzend aan de woonkamer met een pelletbrander en een mooi terras. Op de eerste verdieping leidt een grote open ruimte die kan worden gebruikt als een slaapkamer, tweede woon- of thuiskantoor naar het grootste terras van de 2 terrassen met opnieuw prachtig uitzicht op zee.
Vanaf de hoofdverdieping leidt een trap omlaag naar de tweede verdieping waar zich de hoofdslaapkamer en een onlangs gerenoveerde badkamer bevinden. Als we verder naar beneden gaan op de begane grond, met een eigen ingang vanaf de straat beneden, vinden we een grote open ruimte die momenteel is ingericht als een praktijk en een badkamer met douche en toilet.
Dit huis is erg groot en ruim en moet worden gezien om volledig te worden gewaardeerd.

Belangrijk! De locatie is perfect. De rustige locatie ligt op slechts een paar minuten lopen van de bruisende restaurants en bars en op ongeveer 4 minuten lopen naar de prachtige stranden en de boulevard!

Bent u geïnteresseerd in dit object?

* Ofertas y precios sujetos a disponibilidad y última decisión del propietario. Los datos descriptivos ofrecidos en la web son puramente orientativos y sin carácter contractual. Cualquier solicitud de reserva / compra de una propiedad se atendrá a los datos que figuren finalmente en el Registro de la Propiedad.

* Offers and prices are subject to availability and the final decision of the owner. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual. Any request for reservation / purchase of a property will be based on the data that finally appears in the Land Registry.
imagen
Algemene informatie
Type:
Townhouse
Plaats:
altea
Gebied:
Centro
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...
Het weer in Moraira
Similar Properties
380.000€

+

Townhouse
altea - Centro
Ref. PUE2467Y 3 1
320.000€

+

Townhouse
altea - Centro
Ref. PUE1645Y 3 2

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie