Verkoop. Townhouse in Altea

altea, Centro
Beb. oppervlakte 117.00  m² Perceel 0.00  m² 3 Slaapkamers 1 Badkamers
Beschrijving van de woning

Traditioneel herenhuis met 3 verdiepingen en een groot dakterras met een prachtig uitzicht van 360 ° op de zee, de bergen en de oude stad. Charmant pand in een van de oudste en gebieden van Altea, dicht bij het strand en de diensten. Begane grond bestaat uit een woonkamer met open haard, eethoek, gedeeltelijk open keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en een hal waar het mogelijk is om een tweede badkamer te bouwen.
De tweede verdieping bestaat uit een tv-kamer of studio die gemakkelijk een derde slaapkamer kan zijn. Vanaf de tweede verdieping is er een trap die naar het heerlijke dakterras leidt. Het huis wordt geleverd met meubels en apparaten.
Bent u geïnteresseerd in dit object?

* Ofertas y precios sujetos a disponibilidad y última decisión del propietario. Los datos descriptivos ofrecidos en la web son puramente orientativos y sin carácter contractual. Cualquier solicitud de reserva / compra de una propiedad se atendrá a los datos que figuren finalmente en el Registro de la Propiedad.

* Offers and prices are subject to availability and the final decision of the owner. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual. Any request for reservation / purchase of a property will be based on the data that finally appears in the Land Registry.
imagen
Algemene informatie
Type:
Townhouse
Plaats:
altea
Gebied:
Centro
Bebouwing:
117 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...
Het weer in Moraira
Similar Properties
320.000€

+

Townhouse
altea - Centro
Ref. PUE1645Y 3 2
310.000€

+

Townhouse
altea - Centro
Ref. PUE1005Y 3 2

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie