Verkoop. Villa in Altea

altea, Centro
Beb. oppervlakte 340.00  m² Perceel 1524.00  m² 4 Slaapkamers 4 Badkamers
Beschrijving van de woning

De villa is in 2017 volledig gerenoveerd en heeft 3 wooneenheden. In het hoofdgedeelte van de entree bevinden zich de woonkamer, eetkamer, keuken, een overdekt terras, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de woonkamer, de eetkamer, de keuken en het overdekte terras geniet u van het fantastische uitzicht over de zee.

Op de benedenverdieping heeft elk van de twee zelfstandige appartementen een woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer en een badkamer.

De airconditioning is in het hele huis geïnstalleerd, er is een draai-kiep-PVC-raam met dubbele beglazing, pre-installatie voor centrale verwarming en alle vloeren en badkamers hebben tegels van hoge kwaliteit.

Het perceel van 1524m2 heeft een groot terras met ligstoelen en een gezellige eethoek, evenals een 8 x 4 oneindig zwembad. Het huis is gelegen in een rustige woonwijk en biedt door zijn ligging op een heuvel een zeer mooie uitzicht op de kust en de zee.
Bent u geïnteresseerd in dit object?

* Ofertas y precios sujetos a disponibilidad y última decisión del propietario. Los datos descriptivos ofrecidos en la web son puramente orientativos y sin carácter contractual. Cualquier solicitud de reserva / compra de una propiedad se atendrá a los datos que figuren finalmente en el Registro de la Propiedad.

* Offers and prices are subject to availability and the final decision of the owner. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual. Any request for reservation / purchase of a property will be based on the data that finally appears in the Land Registry.
imagen
Algemene informatie
Type:
Villa
Plaats:
altea
Gebied:
Centro
Perceel:
1.524 m²
Bebouwing:
340 m²
Slaapkamers:
4
Badkamers:
4
Reageer op deze woning
Verzenden
Bezig met versturen...
Het weer in Moraira
Similar Properties
1.195.000€

+

Villa
altea - Centro
Ref. LUX2449Y 4 3
479.000€

+

Villa
altea - Centro
Ref. LUX2262Y 4 3
695.000€

+

Villa
altea - Sierra Altea
Ref. BP2825 4 4
1.190.000€

+

Villa
altea - Centro
Ref. LUX2061Y 4 3

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie