Over ons / Contact

Bindley Properties is een door familie gerunde makelaar en  gelegen in Moraira, Costa Blanca, Spanje, en gespecialiseerd in, boven alles, het bieden van een persoonlijke, vriendelijke en betrouwbare service.

We waarderen dat elke client andere criteria heeft bij het kopen van een woning en daarom streven wij naar het geven van een persoonlijke service en het voldoen aan individuele wensen. Daar wij besloten hebben om onze werkzaamheden te concentreren in een vrij klein gedeelte van de Costa Blanca, Moraira en omliggend gebied, zijn de verkoopwoningen die wij vertegenwoordigen, persoonlijk geselecteerd door ons. We bieden ook uitgebreide nieuwbouw-service voor degenen die een woning willen die helemaal afgestemd is op hun behoeften en bieden wij architecten, aannemers en ambachtsmensen van het hoogste kaliber en met gedegen ervaring.

Wij hebben al jaren het plezier en genot van het wonen in dit prachtige gedeelte van de Costa Blanca en kunnen onze cliënten waardevolle kennis verschaffen over scholen, medische diensten en alle informatie die cliënten nodig hebben wanneer zij naar een nieuw thuis verhuizen en voor velen naar een vreemd land. We kunnen, indien gewenst, u introduceren bij een onafhankelijk advocaat of wettelijk vertegenwoordiger om u te helpen bij het aankoopproces en al uw vragen te beantwoorden die u heeft wanneer u resident wordt en belasting betaalt, een auto koopt ect.

Na de aankoop van een woning in Moraira bij ons, houdt onze service niet op. We moedigen onze cliënten aan contact te houden nadat zij gesettled zijn, zodat we hen kunnen helpen met eventuele vragen zoals de aanbeveling van een betrouwbare hovenier, aannemer, woninginrichtiger, babysitter of een goed Spaans restaurant.

Het bewijs, zo vinden wij, van ons success, is dat veel van onze cliënten ook goede vrienden geworden zijn.

Getekend:

Het team van Bindley Properties, Moraira, Costa Blanca, Spanje.

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie